Avoimet paikat 4.10.2023 Paikka auki: strategisesti ajatteleva konseptisuunnittelija

Etsimme senior-tason luovaa konseptisuunnittelijaa, joka on ansioitunut kaavoihin kangistumattomana konseptuaalisena ajattelijana. Voit olla taustaltasi esimeriksi kirjoittaja, visualisti tai luova strategi, kunhan ydinosaamisesi on raikkaan luova kaupallistamisen ja kiteyttämisen taito laajalla keino- ja kanavavalikolla. Tämä on sinun paikkasi, jos:

 • olet strategisesti ja kanavariippumattomasti ajatteleva konseptisuunnittelija, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus markkinointi-, pr-, digi-, some-, design-, tapahtumamarkkinointitoimistosta tai jostain muusta vastaavasta ympäristöstä, jossa olet niittänyt mainetta rohkealla, mutta perustellulla ja tuloksellisella luovuudellasi
 • ymmärrät brändin ja kokonaisvaltaisen markkinoinnin roolin asiakkaan liiketoiminnan rakentajana
 • työsi on viime vuosina palkittu kotimaassa ja / tai kansainvälisesti
 • luontevat työskentelykielesi ovat englanti ja suomi
 • olet vastuuntuntoinen, ihmisystävällinen, kunnianhimoinen, utelias ja innokas oppimaan uutta
 • asiakkaat ja kollegat pitävät sinusta

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden olla kehittämässä maan merkityksellisimpiä ja vaikuttavimpia brändejä
 • alan huippuja työkavereina (niin osaamisen puolesta kuin ihmisinä)
 • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Ivalo Creativen kasvutarinaa seuraavaan vaiheeseen
 • vapaudelle ja vastuulle perustuvan matalan hierarkian työkulttuurin
 • vuosittaisen, tiimikohtaisen koulutusbudjetin kehityksesi varmistamiseksi sekä mahdollisuuden osallistua Thenetworkonen kansainväliseen mentorointiohjelmaan
 • mahdollisuuden kehittää yhdessä kollegojesi kanssa ivalolaista työskentelykulttuuria ja toimintatapoja toivomaasi suuntaan

Jos rastit osuivat ruutuihin, niin jutellaan lisää? Odotamme innolla portfoliotasi osoitteeseen rekry@ivalocreative.com. Lisätietoja tehtävästä antaa luova johtajamme inke.ketonen@ivalocreative.com. Paikka täytetään heti ja vasta, kun löydämme joukkueeseemme parhaiten sopivan ihmisen.

Ivalo Creative on vuonna 2013 perustettu, toimialaa nopeammin kasvava markkinointitoimisto. Autamme asiakkaitamme rakentamaan kokonaisvaltaista ja luihin ja ytimiin porautuvaa asiakaskokemusta tarinallistamisen, modernin markkinointiviestinnän ja designin keinoin. Kuulumme kansainväliseen itsenäisten toimistojen Thenetworkone-ketjuun ja toimimme Pohjoismaissa, Kiinassa ja Japanissa.