St1 Puhtaan energian tekijä

IVALO Creative on toiminut jo vuosia ST1:n strategisena kumppanina sen suuressa transformaatiossa polttoainekauppiaasta ympäristöystävälliseksi energiayhtiöksi. Oli kyse sitten suuremmista bränditeoista tai taktisesta mainonnasta, kaikki tarinat johdetaan aina suoraan purposesta.

Työtä tehdään hiotulla yhteisellä prosessilla ja kaikki tekeminen tähtää systemaattisesti liiketoiminta- ja bränditavoitteiden saavuttamiseen. Työtä mittaroidaan ja seurataan jatkuvasti. Kaikki markkinointitoimenpiteet rakentavat yhtä ja samaa konsernibrändiä, jatkuvista jokapäiväisistä toimenpiteistä brändi- ja PR-kampanjoihin.

Vastaamme kumppanimme kanssa myös mediastrategiasta ja -suunnittelusta. Näin varmistamme, että kampanjaviestit löytävät juuri oikeat kohderyhmät, juuri oikeissa kanavissa, juuri oikeaan aikaan.

Tekemisemme kattaa B2C- ja BtoB-puolet. Rekrymarkkinointi, sosiaalinen media, monikanavainen sisällöntuotanto sekä asiakkuus-ja kumppanimarkkinointi pyörivät jatkuvalla syötöllä.

Toimimme luovana kumppanina myös St1:n yhteistyökumppaneille: Olympiakomitealle, Hiihtoliitolle sekä kuljetus- ja logistiikka-alan edunvalvojalle SKAL:lle