Ivalo Design

Design on tarinankerronnan väline. Sen tehtävä on rakentaa ainutlaatuista asiakaskokemusta. Viemme emotarinan designin avulla ilmeiksi, pakkauksiksi, palveluiksi ja sisällöiksi. Muotoilemme tarinankerronnan kaikkiin kohtaamispisteisiin.

IDENTITEETIT  | PALVELUMUOTOILU  | PAKKAUSSUUNNITTELU  | TILASUUNNITTELU |  UX + UI/ASIAKASKOKEMUS

Design

The Lioness of Finland

View case
Design

Zigmund

Ivalo suunnitteli palvelulle psykoanalyysin kehittäjän nimellä leikittelevän nimen Zigmund. Lupaus “Zigmund auttaa valkkaamaan, kun alat palkkaamaan” vihjaa, että kyseessä on palvelu, joka auttaa työnhakijaa palkatessa.

Lue lisää
Design

M2

Uuden yrityksen perusidea oli edullisten kotien tarjoaminen pienituloisille ja opiskelijoille. Brändin ytimessä oli alusta asti hyvän tekeminen. Ideoimme uudelle yritykselle nimen ja lupauksen: “M2 – Kaupungin reiluimmat neliöt”.

Lue lisää
Design

POP Pankki

POP Pankki valitsi Ivalon kumppanikseen kirkastamaan maakuntien pankiksi mielletyn finanssialan toimijan emotarinaa ja ilmettä. Visuaalinen ilme on viety niin verkkosivustolle, mobiilipankkiin, konttoreihin, markkinointiviestintään kuin erilaisiin yrityksen esitysmateriaaleihinkin.
Lue lisää
Design

Perho

Perho Liiketalousopisto syntyi vuoden 2017 alussa, kun Ravintolakoulu Perho, Helmi Liiketalousopisto ja Haaga-Perho yhdistyivät uudeksi ammatilliseksi oppilaitokseksi. Ivalo valikoitui auttamaan uuden koulun tunnetuksi tekemisessä ja suunnittelemaan brändiä lähestulkoon puhtaalta pöydältä.
Lue lisää
Design

Lukuliike

Lasten ja nuorten lukutaito Suomessa oli laskenut tasaisesti jo kymmenen vuotta. Keväällä 2018 Opetus- ja kulttuuriministeriön perustama Lukutaitofoorumi pyysi Ivalolta apua lukemisen kansanliikkeen luomisessa. Brändäsimme Lukuliikkeen, valtakunnallisen katto-organisaation erilaisille lukutaitoa kehittäville hankkeille.
Lue lisää
Design

JSN

Maailma tulvii disinformaatiosta ja valemediat pauhaavat. Ihmiset eivät enää erota aitoa uutista väärästä ja koulusivistynytkin kansa on alkanut suhtautua kaikkiin medioihin potentiaalisina valemedioina. Jotta media voisi kertoa olevansa luotettava, me loimme Vastuullisen journalismin merkin.
Lue lisää
Design

Bravedo

Kasvua ilman kompromisseja. Rohkeutta ilman pelkoa. Autoimme Barona Groupia syntymään uudelleen rohkeiden yritysten yhteisönä, Bravedona. Loppu on kaikkea muuta kuin historiaa.
Lue lisää
Design

Venn

"Maailmassa ei ole mitään tärkeämpää kuin viini ja ystävät". IVALO suunnitteli ravintola VENNille visuaalisen identiteetin. Kohotamme maljan ystäville, elämälle ja viinille. Skål!
Lue lisää
Design

Coffee House

Löysimme Coffee Houselle uuden lämminhenkisen bränditarinan ja sitä tukevan visuaalisen identiteetin.
Lue lisää
Design

Talenom

Talenom halusi uudistua ja lähestyi meitä taskussaan uusi lupaus yrittämisen ilosta. Me puhalsimme yrittämisen ilon mm. Talenomin visuaaliseen identiteettiin.
Lue lisää

Lisätiedot:

Nina Antipin, Account Director

puh. +358 50 528 9156