Ivalo Marketing

Tarinankertojat muuttavat maailmaa väkevämmin kuin diktaattorit. Yhdistämme maan luovimman suunnittelun ketterään yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Kaikkea tekemistämme ohjaa asiakkaan ainutlaatuinen emotarina. Meillä on myös oma liikkuvan kuvan tuotanto.

MARKKINOINTIVIESTINNÄN KONSEPTIT  | JATKUVA TEKEMINEN | LIIKKUVAN KUVAN TUOTANTO  | OMAT KANAVAT

Design

The Lioness of Finland

View case
Marketing

Talenom Kasvatusopas

Jokaisen tuoreen vanhemman soisi toivovan lapselleen samoja ominaisuuksia kuin yrittäjillä. Miksi siis vain 30% suomalaisista pienten lasten vanhemmista haluaa lapsensa yrittäjyyden tielle? Ivalo otti ja ryhtyi purkamaan myyttiä.
Lue lisää
Marketing

Vierumäki

Mielikuva Vierumäestä oli jämähtänyt vahvasti huippu-urheilukeskeiseksi, vaikka paikka tarjosi monipuolista hupia ihan kaikille. Ivalo auttoi Vierumäkeä pääsemään vapaa-ajan viettoaan pähkylöivän kansan harkintakoriin.
Lue lisää
Marketing

#ylpeäyrittäjänlapsi

Yrittäjät tuntevat usein syyllisyyttä siitä, että yrittäminen vie aikaa perheeltä. Talenom halusi antaa heille toisenlaisen näkökulman.
Lue lisää
Marketing

Siivousihmisten heimo

Tiedätkö sen ihanan tunteen, kun koti on puhdas? Siinä tapauksessa saatat olla siivousihminen. KiiltoClean kokoaa Suomen siivousihmisten heimon Facebookiin.
Lue lisää
Marketing

#Kesyttämätön

Etsimme ja löysimme yhdessä Kalevala Korun suuren tarinan. Kiteytimme tarinan uudeksi lupaukseksi ja markkinointiviestinnän konseptiksi. Autamme kertomaan tarinaa, kaikissa kanavissa, jokaisessa kohtaamisessa. Viemme sen luihin ja ytimiin.
Lue lisää
Marketing

Reima Kidventure

Lastenvaatevalmistaja Reiman uuden malliston lanseerauskampanjassa pääosissa olivat eri ikäiset lapset, liikkumisen ilo sekä Lapin maaginen luonto.
Lue lisää
Marketing

Jäärähuolto

Lue lisää
Marketing

#Joulurauhaa

HOK-Elannon toimintaan kuuluu olennaisena osana yritysvastuullisuus ja aktiivinen toimiminen paikallisella tasolla asiakasomistajiensa hyväksi. 110-juhlavuoden kynnyksellä HOK-Elanto halusi tarinallistaa vastuullisuutensa näkyvästi. Ratkaisuksi haluttiin mieluummin konkreettinen, puheenaihetta tarjoava teko kuin mainontaa.
Lue lisää