Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Emotarina™

Emotarina on Ivalon oma, ketterä brändin- ja kasvunrakennusmetodi, joka takaa ainutlaatuisen asiakaskeskeisen lopputuloksen. Brändin tehtävä on hurmata asiakkaat ja luoda sitoutumista – siksi sen tarinan rakentamisessa kannattaa kuunnella mahdollisimman paljon asiakkaita. Luomme projekteihin potentiaalisista asiakkaista koostuvan kehitysryhmän, joita kuuntelemalla saadaan paljon ainutlaatuista tietoa itse strategiatyöhön. Kehitysryhmällä testataan brändin tarinaa ja markkinointia – ja saadaan eväitä niitten kehittämiseen.  Datalähtöinen työskentelytapamme auttaa lisäksi löytämään kokonaan uusia kohderyhmiä.

Brändistrategian tehtävänä on luoda uutta kasvua. Strategiatiimiimme kuuluvat aina data-analyytikko ja digistrategi, jotka varmistavat, että strategiatyössä löydetyt kasvunmahdollisuudet hyödynnetään erityisesti digimarkkinoinnissa ja muutetaan euroiksi asiakkaalle.

Emotarina-metodilla olemme rakentaneet menestyksellä mm. St1:n, Metsä Forestin, Helenin, Sanoma Lifestyle Magazinesin, Talenomin, ja Silmäaseman brändistrategiat.

Related products

KASVUPOLKU

Make your touchpoints stickier

IVALO VISIONS

Film & Digital productions