Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Haussa Executive Producer ja Service Lead

Etsimme hyvää ihmistä. Sinulla on jo vuosien tunnustettu kokemus liikkuvan ja stillikuvan mainostuotannoista ja digitaalinen mediaympäristö lainalaisuuksineen on sinun kuppisi teetä ja kakkupala. Olet erinomaisen hyvin verkostoitunut ja ihmisenä yhteistyökykyinen. Lisäksi sinulla on kykyä ja kokemusta liikkuvan kuvan palveluiden ja prosessien kehittämisestä sekä kiinnostusta tuloksellista markkinointia kohtaan.

Jos osuimme oikeaan, saatat hyvinkin olla etsimämme. Vastineeksi hyvyydestäsi, tarmostasi ja osaamisestasi tarjoamme sinulle paitsi rahaa, myös maan luovimman työskentely-ympäristön ja kutkuttavan kiinnostavia kehitys- ja asiakashankkeita.

Toivomme hakemustasi 31.8. mennessä meilitse producer@ivalocreative.com
Vastaamme mahdollisiin lisäkysymyksiin puhelimitse, Leena Komulainen 0504093225.

Ivalo Creative Agency on moninkertaisesti palkittu täyden palvelun luova markkinointitoimisto, joka työllistää yli 30 markkinoinnin ammattilaista. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa Beely, Posti, Finlayson, ST1, SOK, Airam sekä Storytel. Ivalo valittiin Vuoden toimistoksi vuonna 2018 ja on osa kansainvälistä itsenäisten toimistojen Network One -ketjua.