Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Reima Kidventure

Maailman johtava toiminnallisten lastenvaatteiden valmistaja Reima halusi tuoda Suomen 100-vuotisjuhlavuonna brändinsä juuret vahvasti esille. Samalla Reima halusi vahvistaa rooliaan lasten aktiivisen elämäntavan puolestapuhujana maailmanlaajuisesti.

Ivalo loi vuoden 2017 syys-talvimalliston lanseerauskampanjan keskiöön elämyksellisen tarinan Suomen Lapista. Syntyi Reima Kidventure -kampanjakokonaisuus, joka huipentuu maaliskuussa 2018 Rukalla järjestettävään kansainväliseen tapahtumaviikkoon.

Kuusamo loi kuvaukselliset puitteet Reima Kidventure -kampanjafilmin taltioinnille. Pääosissa olivat eri ikäiset lapset, liikkumisen ilo sekä Lapin maaginen luonto.

Muutimme perinteisen kuluttajaesitteen ilmaiseksi satukirjaksi, joka oli luettavissa myös verkossa. Tarinassa seikkailivat Inga-tyttö ja hänen paras ystävänsä Reima-poro.

Kansainvälisen kuluttajakilpailun tavoitteena oli inspiroida lapsia ja perheitä liikkumaan miljoona tuntia lisää. Kilpailu järjestettiin 16 eri maassa ja sen pääpalkintona oli viikon matka Rukalle koko perheelle Reima Kidventure -tapahtumaan.

Reiman oma nimikkoporo syntyi Ivalossa toukokuussa 2017. Kampanjan aikana Reima-poron touhuja pystyi seuraamaan live-kameran välityksellä Reiman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Reiman kaulapantaan oli kiinnitetty ReimaGO-sensori, mikä mittasi poron aktiivisuutta ja lapset pystyivät näin leikkimielisesti kisaamaan poroa vastaan oman sensorinsa ja ReimaGO-appin avulla. Kampanjan ja videoseurannan aikana eläimille ei tuotettu tarpeetonta stressiä, eikä niitä pakotettu millään lailla esiintymään. Kaikki toiminta toteutettiin pehmeästi luontoa ja sen järjestystä kunnioittaen.

POS, printti-, display-, some- ja elokuvamainonta tukivat kampanjan tarinaa, samoin PR-yhteistyö suomalaisten ja kansainvälisten perhe- ja hyvinvointibloggareiden kanssa. Vahva näkyvyys digitaalisissa ympäristöissä valittiin ohjaamaan kuluttajat verkkokauppaan uuden malliston äärelle.

 

#millionhoursofjoy #reimakidventure

More work