Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Suunnittelimme ja toteutimme Talenomille kasvatusoppaan, joka avaa oven tämän hetken kiinnostavimpien yrittäjien maailmaan heidän läheistensä kertomana.

Tutkimusten mukaan yrittäjät ovat keskivertopalkansaajia tyytyväisempiä nykytilanteeseensa ja uskovat voivansa aidosti vaikuttaa elämäänsä ja tulevaisuuteen. Kukapa tuore vanhempi ei toivoisi samaa omalle lapselleen? Silti vain 30% suomalaisista pienten lasten vanhemmista haluaa lapsensa ryhtyvän yrittäjäksi. Tämän on aika muuttua.

Kirjassa mm. Jasper Pääkkösen ja Maija Itkosen vanhemmat kertovat omista kasvatusperiaatteistaan, jotka tuottivat myöhemmin hedelmää menestyneinä ja aikaansaavina yrittäjälapsina. Asiantuntijan näkemyksen aiheeseen antaa lastenpsykiatrian erikoislääkäri, tohtori Mirja Mäntymaa.

Tällä oppaalla Talenom haluaa kunnioittaa yrittäjiä, yrittäjyyttä ja tulevaisuuden Suomea lupauksensa Yrittämisen iloa sävelin. Huomisen yrittäjäthän ovat jo täällä – jokeltelemassa olohuoneenne lattialla, potkimassa palloa pihoilla tai narisuttamassa jääkaappinne ovea.

MORE WORK