Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Vahanen on suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan konsultti ja moniosaaja. Kuten asiantuntijabisneksessä yleensä, on myös Vahasen onnistumisen kriittisin kulmakivi ihmiset. Kun työpaikassa viihtyy ja tekijöiden kesken on hyvä meininki, tuppaa se näkymään vahvasti myös työn jäljessä.

Vahanen on tutkitusti erinomainen työnantaja. Vahaslaiset ovat sitoutunutta ja tyytyväistä porukkaa, jotka kuvailevat työpaikkansa ilmapiiriä rennoksi ja ihmislähtöiseksi. Tutkimusten mukaan Vahasella pääsee tekemään monipuolisia töitä huippuammattilaisten kanssa ja sitä kautta kehittämään omaa osaamistaan.

Ivalo auttoi Vahasta kiteyttämään kilpailuetutekijänsä työnantajana. Yhdessä oivalsimme, että työntekijät tulevat Vahaselle hyvillä mielin ja innoissaan joka päivä. Kyllä, myös maanantaisin. Ja pakostihan nyt sellaisen työpaikan on oltava hyvä, joka maanantaiaamun ruuhkissa, viikonlopun vapauden vielä kutitellessa poskipäitä saa miettimään, että…

Thank God It’s Monday.

Ajatuksen pohjalta luotiin rekrymarkkinoinnin konsepti lanseeraussuunnitelmineen, uudelleen muotoiltu työnantajalupaus sekä konseptista kumpuavia henkilöstökokemusta muotoilevia tekoja.

More work