HAUSSA COPYWRITER TRAINEE

Onko sinulla halua rakentaa Suomen kovimpia bränditarinoita? Oletko kiinnostunut tuloksellisesta markkinoinnista sekä luovasta suunnittelusta? Oletko aivan sairaan mahtava ja kiva tyyppi? Hyvä, jatka lukemista! 

Etsimme harjoitteluun copywriter-harjoittelijaa, eli ihmistä, joka osaa sekä ajatella että kirjoittaa. 

Olisi jättebra, jos sinulta löytyisi seuraavia ominaisuuksia:

  • Kirjoitat sujuvasti
  • Nautit luovasta työstä ja ideoinnista
  • Haluat oppia osaavaksi copywriteriksi huippuammattilaisten seurassa
  • Olet kiinnostunut nk. maailmasta ja sen sisältämistä jännistä ilmiöistä ja asioista
  • Osaat käyttää seuraavia softia: Microsoft Word (tai kynää ja paperia)

Haasteita on tarjolla niin paljon kuin olet niitä valmis vastaanottamaan, mutta meillä et takuulla jää yksin. Tukenasi on aina yli kolmekymmentä alan parasta ja takuulla mukavinta asiantuntijaa. Harjoittelu on palkallinen ja alkaa mieluusti pian. Kestosta voidaan sopia.

Jos tämä kuulostaa kivalta ja hyvältä, niin naputtele hakemusta tulemaan otsikolla ”COPYWRITER TRAINEE” osoitteeseen rekry.copywritertrainee@ivalocreative.com ja jutellaan lisää.

 

Ivalo Creative Agency on moninkertaisesti palkittu täyden palvelun luova markkinointitoimisto, joka työllistää yli 30 markkinoinnin ammattilaista. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa Helen, Posti, Silmäasema, Kalevala Koru, ST1, Vaasan kaupunki sekä SOK. Ivalo valittiin Vuoden toimistoksi vuonna 2018 ja on osa kansainvälistä itsenäisten toimistojen Network One -ketjua.