HAUSSA EDITOR TRAINEE

Onko sinulla halua rakentaa Suomen kovimpia bränditarinoita? Oletko kiinnostunut tuloksellisesta markkinoinnista sekä kaupallisesta videotuotannosta? Oletko aivan sairaan mahtava ja kiva tyyppi? Hyvä, jatka lukemista! 

Etsimme harjoitteluun EDITOR traineeta, eli ihmistä, joka osaa editoida.

Olisi hienoa, jos sinulta löytyisi seuraavia ominaisuuksia:

  • Tunnet filmi- ja stillkuvatuotantojen yleisimmät lainalaisuudet ja tekniikat
  • Et pelkää kameraa; olla sen edessä tai sen takana
  • Osaat käyttää seuraavia softia tai niistä osaa: After Effects, Premiere Pro, Photoshop, Illustrator taikka muut vastaavat

Haasteita on tarjolla niin paljon kuin olet niitä valmis vastaanottamaan, mutta meillä et takuulla jää yksin. Tukenasi on aina yli kolmekymmentä alan parasta ja takuulla mukavinta asiantuntijaa. Harjoittelu on palkallinen ja alkaa mieluusti pian. Kestosta voidaan sopia.

Naputtele hakemusta tulemaan otsikolla ”EDITOR TRAINEE” osoitteeseen rekry.editortrainee@ivalocreative.com ja jutellaan lisää.

 

Ivalo Creative Agency on moninkertaisesti palkittu täyden palvelun luova markkinointitoimisto, joka työllistää yli 30 markkinoinnin ammattilaista. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa Helen, Posti, Silmäasema, Kalevala Koru, ST1, Vaasan kaupunki sekä SOK. Ivalo valittiin Vuoden toimistoksi vuonna 2018 ja on osa kansainvälistä itsenäisten toimistojen Network One -ketjua.