HAUSSA GRAPHIC DESIGN TRAINEE

Onko sinulla halua rakentaa Suomen kovimpia bränditarinoita? Oletko kiinnostunut tuloksellisesta markkinoinnista sekä visuaalisesta suunnittelusta? Oletko aivan sairaan mahtava ja kiva tyyppi? Hyvä, jatka lukemista! 

Etsimme graafikkoharkkaria. Homman handlaamisessa on hyötyä seuraavista ominaisuuksista:

  • tarkka visuaalinen silmä 
  • mieluusti jonkinlaista aikaisempaa kokemusta 
  • taitoa käyttää erinomaisesti mm. Adobe CC ja Office -ohjelmia 
  • kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä
  • hyvä omien duunien organisointitaito 
  • kielipäätä (suomi ja englanti, kaikki muut plussaa) 

Ps. Bonaria lisäkyvykkyyksistä kuten devaus-, kuvitus- taikka editointitaidot. 

Haasteita on tarjolla niin paljon kuin olet niitä valmis vastaanottamaan, mutta meillä et takuulla jää yksin. Tukenasi on aina yli kolmekymmentä alan parasta ja takuulla mukavinta asiantuntijaa. Harjoittelu on palkallinen ja alkaa mieluusti pian. Kestosta voidaan sopia.

Kiinnostuitko? Kerro meille vapaamuotoisesti kuka olet tai linkkaa vaikka Linkedin-profiilisi otsikolla ”GRAPHIC DESIGNER TRAINEE” osoitteeseen rekry.graphicdesigntrainee@ivalocreative.com ja jutellaan lisää.

 

Ivalo Creative Agency on moninkertaisesti palkittu täyden palvelun luova markkinointitoimisto, joka työllistää yli 30 markkinoinnin ammattilaista. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa Helen, Posti, Silmäasema, Kalevala Koru, ST1, Vaasan kaupunki sekä SOK. Ivalo valittiin Vuoden toimistoksi vuonna 2018 ja on osa kansainvälistä itsenäisten toimistojen Network One -ketjua.