HAUSSA MARKETING TRAINEE (RESEARCH & INSIGHT)

Onko sinulla halua rakentaa Suomen kovimpia bränditarinoita? Oletko kiinnostunut tuloksellisesta markkinoinnista sekä mainosalasta? Oletko aivan sairaan mahtava ja kiva tyyppi? Hyvä, jatka lukemista!

Etsimme markkinointiharkkaria jonka päätehtävänä on tiedonkeruu sekä insightien luominen. Pääset osallistumaan asiakasprojekteihin sekä tukemaan ja inspiroimaan meidän luovia tiimiläisiä. Tehtäviin kuuluu myös huolehtia arkipäivästämme Ivalossa ja tehdä siitä vieläkin nautinnollisempaa auttamalla meitä tarvittaessa vaihtelevissa toimistotehtävissä.

Homman handlaamisessa on hyötyä seuraavista ominaisuuksista:

  • halua oppia mainos- ja markkinointialasta ja trendeistä
  • nautit luovasta työstä ja ideoinnista
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä ratkaista ongelmia
  • suomen ja englannin kielen osaamista

Haasteita on tarjolla niin paljon kuin olet niitä valmis vastaanottamaan, mutta meillä et takuulla jää yksin. Tukenasi on aina yli kolmekymmentä alan parasta ja takuulla mukavinta asiantuntijaa. Harjoittelu on palkallinen ja alkaa mieluusti pian. Kestosta voidaan sopia.

Jos tämä kuulostaa kivalta ja hyvältä, niin naputtele hakemusta tulemaan otsikolla ”MARKETING TRAINEE” osoitteeseen rekry.marketingtrainee@ivalocreative.com ja jutellaan lisää.

 

Ivalo Creative Agency on moninkertaisesti palkittu täyden palvelun luova markkinointitoimisto, joka työllistää yli 30 markkinoinnin ammattilaista. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa Helen, Posti, Silmäasema, Kalevala Koru, ST1, Vaasan kaupunki sekä SOK. Ivalo valittiin Vuoden toimistoksi vuonna 2018 ja on osa kansainvälistä itsenäisten toimistojen Network One -ketjua.

For more information regarding the position please email rekry.marketingtrainee@ivalocreative.com.

Back to all positions ›