Ivalo Culture

Sitoutunut henkilöstö ja houkutteleva työnantajamielikuva määrittävät pitkällä aikavälillä yrityksen menestyksen mahdollisuudet. Ivalo Culture valjastaa huippuluokan luovuuden ja dataan perustuvan ihmisymmärryksen henkilöstökokemuksen ja työnantajamielikuvan muotoiluun.

Ainutlaatuinen henkilöstökokemus ja työnantajamielikuva eivät synny sattumalta. Ne eivät synny kopioimalla. Vaikuttavan henkilöstökokemuksen ja työnantajamielikuvan luomiseen tarvitaan luihin ja ytimiin menevä emotarina, joka tuo työhön merkityksellisyyttä. Emotarinasta versoo yrityksen strategiaa tukevia käytäntöjä, jotka sitouttavat ja inspiroivat ihmisiä jokapäiväisessä työssään. Sillä ihmiset eivät sitoudu numeroihin tai inspiroidu prosesseista. He sitoutuvat ja inspiroituvat työyhteisöstä ja merkityksellisyyden tunteesta.

HENKILÖSTÖKOKEMUS | TYÖNANTAJAMIELIKUVA | SISÄINEN MARKKINOINTI JA INSPIROINTI | STRATEGIAN JA ARVOJEN JALKAUTUS | REKRYTOINTIMARKKINOINTI

Culture

Vahanen

Vahanen on suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan konsultti ja moniosaaja. Kun työpaikassa viihtyy ja tekijöiden kesken on hyvä meininki, tuppaa se näkymään vahvasti myös työn jäljessä. Ajatuksen pohjalta luotiin rekrymarkkinoinnin konsepti lanseeraussuunnitelmineen, uudelleen muotoiltu työnantajalupaus sekä konseptista kumpuavia henkilöstökokemusta muotoilevia tekoja.
Lue lisää
Culture

Gofore

Taistelu osaavista, senioritason työntekijöistä on milteipä veristä ja niinpä Gofore keksi poistaa yhden työpaikan vaihtamisen esteen: työkavereiden vaihtamisen. Ivalon tehtävä oli laatia Goforelle rekrytointikampanja, joka kasvattaisi samalla myös yrityksen tunnettuutta ja parantaisi työnantajamielikuvaa.
Lue lisää

Lisätiedot:

Leena Komulainen, Asiakkuusjohtaja

puh. +358504093225