Beely Talla pohjassa markkinan tunnetuimmaksi brändiksi 

Yksityisleasingin rohkealla uudistajalla on aina lanseerauksestaan lähtien ollut selkeä päämäärä: nousta alansa tunnetuimmaksi brändiksi. Koska autoalalla suppilo harkinnasta kauppoihin on erityisen äkkijyrkkä, on kuluttajien mielensopukoihin pääseminen, ja siellä pysyminen, ensiarvoisen tärkeää – avain menestykseen.

Päämäärää kohti olemme navigoineet kokonaisvaltaisella yhteistyöllä. Strategian kirkastaminen, palvelun selkeyttäminen, datan ruoppaaminen, kampanjalähdöt, always on -tekeminen, somesuunnittelu sekä nopea reagoiminen markkinamuutoksiin ovat kaikki olleet osa yhteistä matkaamme. 

Entä ne tulokset? Rohkea ote ja halu tehdä massasta erottuvia ratkaisuja ovat totisesti purreet! Beely onkin ansaitusti markkinoiden tunnetuin ja tuoreimman brändimittauksen mukaan nyt myös harkituin. Mikä tärkeintä, tunnettuusluvut ovat konvertoituneet myös kaupaksi. Haastavasta maailmantilanteesta, talousnäkymistä, kuluttajien hiipuneesta ostovoimasta sekä autoalan laskusuhdanteesta huolimatta Beely on onnistunut kasvamaan ja takomaan ennätysmyyntejä.  

Tätä tietä, kiitos!